Ismét megnyílt a virutális állásbörze (http://borze.profession.hu/). Nincsen tülekedés a standoknál, nincsenek papírpocsékoló szórólapok, igaz nincsen ingyentoll és cukorka sem. De aki ez utóbbi miatt lelkes látogatója az állásbörzéknek, ne aggódjon, még jó pár évig az "offline" állásbörzék is megmaradnak.

Minden elektronikus, 3 napon keresztül 45 cég állásajánlatait, multimédiás anyagait, online bemutatkozását, előadását tekinthetik meg a regisztrált látogatók, és persze jelentkezhetnek az állásokra. Van chat-elési lehetőség a standon online elérhető munkatársakkal, sokszor nem csak a HR-esekkel, hanem a szakmai területekről egy-egy munkatárssal vagy vezetővel. Van karrier tanácsadás, tesztkitöltés, és ehhez nem kell elutazni sehová, otthonról pizsiben, vagy a parkban egy plédről lehet végigkövetni az eseményeket.

A résztvevő vállalati HR-esek a munkahelyről jelentkeznek be, így ők leginkább az utazással és a pakolással járó macerát spórolják meg. Kérdés, mennyire tudnak majd válaszolni az érdeklődők rohamára, hiszen itt a sorbanállás is virtuális, a kérdéseket gyorsabban lehet ömleszteni a cégekre, csak győzzék megválaszolni. Ugyanakkor sok mindenre választ adhatnak a feltöltött videók, képek, hanganyagok és persze a lényeg: közel 1500 állásajánlat várja a látogatókat.

http://borze.profession.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://karriervadasz.blog.hu/api/trackback/id/tr33262888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Állás hol? · http://www.cvonline.hu 2011.09.30. 13:52:57

Egyre népszerűbb lesz az álláskeresés, ilyen módszerrel. Ahogy szó volt a cikkben, sokkal praktikusabb és olcsóbb költségvetésű egy ilyet rendezni, mint egy klasszikust persze mindegyiknek van előnye és hátránya. A neten böngészve úgy vettem észre, hogy más cégek is próbálják bevezetni az online állásbörzét, többek között a Cvonline.hu, www.cvonline.hu/ , is együttműködik egy hasonló programban a HVG Állásbörzével!
süti beállítások módosítása